Gezinsfotografie

voor avontuurlijke gezinnen, duinstruiners en boomklimmers

De mensen die je lief hebt, die wil je graag voor altijd om je heen. Je gezin, in welke vorm dan ook, is waar je je thuis voelt. En dat wil je graag voor altijd koesteren en onthouden, precies zoals jullie zijn - met kruimels boterham in mondhoeken, geschaafde knieƫn en die blikken die je hart doen smelten.

Ik fotografeer bij jullie thuis, of we trekken er samen op uit voor een avontuur. Zijn jullie een weekendje weg in een mooi boshuisje, of staan jullie met vrienden op een natuurcamping? Ik en mijn camera komen graag langs!

Happines is only real when shared...

Bij mijn gezinsfotografie kun je kiezen uit 'Lifestyle' fotografie, 'Documentaire' en 'Day in the Life' fotografie. Wees gerust, bij mij is het verboden om te poseren en gemaakt in de camera te lachen. Je krijgt de echte momenten, de kleine gebaren en de grootse liefde.

Bij Lifestyle geef ik iets meer opdrachtjes of aanwijzingen, terwijl ik bij een documentairereeks onzichtbaar als een vlieg op de muur aanwezig ben. En wil je graag dat ik wat langer aanwezig ben en allerlei doodnormale maar oh zo fotogenieke momenten in jullie dag vastleg -van ontbijt op bed tot tanden poetsen- boek dan een Day in the Life. Je mag me natuurlijk altijd even mailen om te vragen welk pakket het beste bij jullie situatie past!
Bekijk mijn tarieven
Copyright 2022 Tumbleweed & Fireflies Photography  
Webdesign by Waves & Woods
Tumbleweed & Fireflies Photography greatly values nature, sustainability, diversity & inclusivity.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram