Relaxed Boudoir

Ken je dat liedje 'Easy like Sunday morning'? Dat is precies de vibe die een 'relaxed boudoir' shoot bij mij heeft: fijne muziek, een grote kop thee, een behaaglijk vest met daaronder je favoriete ondergoed en blote voeten. Het is een voorzichtige boudoirshoot die je vrouwelijkheid viert, precies zoals je bent: op je mooist, met alles wat jou JOU maakt (ja, ook de dingen waar je zelf misschien niet zo blij mee bent. En geloof me, die hebben we allemaal).
Het is een persoonlijke shoot, waarbij het om jou gaat. Met een beetje huid, want je huid vertelt een verhaal - altijd smaakvol, zacht, sensueel (ipv seksueel), krachtig of juist kwetsbaar, en helemaal passend bij wie je bent. Neem dus ook gerust je lievelingsboek, konijn, of favoriete hobby mee. Want ik wil dat je jezelf herkent in deze foto's, en liefst wil ik je omver blazen en je laten zien dat je prachtig en zeker de moeite waard bent.
En ja, dat is zeker een beetje spannend en onwennig in het begin. En dat is niet erg. Soms leveren de dingen die we het engst vinden, het allermooiste resultaat op!

Wanneer je deze bijzondere ervaring helemaal compleet wil maken, kun je ook een BOSBADSESSIE bijboeken. We starten dan warm en behaaglijk in mijn daglichtstudio en eindigen voor een bevrijdende en enerverende ervaring in de vlakbij gelegen natuur. Daar voel je het zonlicht en de wind op je huid, ruik je de aarde, herfstbladeren of regendruppels en voel je je één met de natuur. En ook hier bepaal jij wat je wel en niet wil laten zien.
Relaxed boudoir met Sofie
Naar blog

Werkwijze

Een relaxed boudoir shoot begint met een warm welkom in mijn daglichtstudio Het Wolvenwoud (vlakbij Den Bosch), waar we eerst wat zullen drinken, kletsen en je garderobe doornemen. Je trekt een fijne, comfortabele outfit aan en ik geef je volop aanwijzingen en opdrachtjes. Van tevoren krijg je uitgebreide informatie zodat je je goed kan voorbereiden. Zodat we samen een prachtig tijdsdocument van jou neer kunnen zetten. Laat je inspireren (niet intimideren) door deze beelden, want geloof me, ook van jou maak ik soortgelijke pareltjes (ook al zegt er wellicht een stemmetje in je hoofd dat jij dit niet zou kunnen - het is een wisselwerking, en ik help je daarbij)!  Samen maken we fantastische beelden om voor altijd te koesteren, want je zal zien dat je over een x aantal jaar weer heel anders naar deze foto's en jezelf zal kijken. En dat is zo ontzettend waardevol!

Bosbad

Als mens zijn we onderdeel van de natuur, maar helaas zijn we daar steeds verder van af komen te staan. Tijdens een bosbadshoot gaan we terug naar die kern, en zul je ervaren hoe mooi en bijzonder het is om je weer even één te voelen met je omgeving. Hoe het voelt om met je blote voeten over mos te lopen, de wind over je naakte huid te voelen strijken, je gezicht en armen uit te strekken naar de hemel en de regen of zonnestralen écht te voelen...Een enerverende en bevrijdende ervaring voor ieder seizoen (ja, ook de winter!). Een bosbadshoot vindt altijd in de natuur plaats – maar kan uiteraard ook in het water, op de heide, of in een maisveld plaatsvinden. Waar jij je goed bij voelt!
Deze bosbadsessie kun je afzonderlijk boeken, in alle jaargetijden, of combineren met een Relaxed Boudoirshoot.
Bekijk de pakketten
November Rain
Bosbadshoot met Anneleen
Naar blog

Mooie Woorden

 • "Ik heb zonet de galerij al enkele keren van voor naar achter en van achter naar voor bekeken en ik ben een beetje sprakeloos. Ik vind dit raar om over mezelf te schrijven, maar ik vind me echt mooi op de beelden. 
  Dus wat een onwaarschijnlijk cadeau is dit dat jij mij geeft.
  Ik vond de shoot zelf al waanzinnig als ervaring, maar deze foto's maken het vollédig af voor mij. Dit zouden we als mens ons allemaal gewoon van tijd tot tijd moeten gunnen vind ik, dan gaan we met meer liefde naar onszelf gaan kijken, ben ik zeker van.
  Ik kan je niet genoeg bedanken Eva, echt, doe vooral verder met wat je bezig bent want wat doe je dat goed!

  Dikke, dikke merci!
  Sofie - relaxed boudoir
 • "Om mijn vrouwelijkheid te vieren was ik op zoek naar een fotografe die mij op de foto kon zetten zoals ik ben, en me ook wat uit mijn comfort zone kon halen voor wat meer intiemere foto's. Het concept van de fotoshoot van Eva sprak me enorm aan vanwege de locatie en de laid-back stijl die ze heeft.
  Het beeld klopt helemaal met de ervaring: Eva is een super fijn mens die je snel op je gemak stelt, en doordat je naar haar prachtige omgeving reist voelt het net alsof je even op vakantie bent met jezelf.
  Ik vond het een hele leuke fotoshoot en in de auto terug straalde ik helemaal van geluk. Het eindresultaat is prachtig en ik ben er echt ontzettend blij mee. Ook het ontvangen van een album maakt de ervaring helemaal af. Dankjewel Eva!"

  Liefs, Djana - relaxed boudoir
 • "Ik heb in het voorjaar een 'easy like a Sunday morning' shoot gedaan door Eva en wat was het een fantastische ervaring!
  Eva is een leuke en spontane persoon die je op je gemak maakt schitterende foto's maakt. Ik raad het iedereen aan om hier om wat voor reden dan ook een shoot te boeken echt een cadeautje aan jezelf."

  Cornalijne - relaxed boudoir
 • "De shoot voelde echt als een uitje voor mezelf.
  We trokken de bossen in waar Eva originele ideeën had, en waarbij ik me vrij voelde om hier in mee te gaan. Een creatief proces waarbij we samen iets heel moois hebben neergezet.
  En het resultaat hangt inmiddels aan de muur, prachtig!!"

  Marleen - bosbadshoot
 • "De bosbadsessie van Eva kwam op het juiste moment. Het werd een ode aan mijn lichaam, met littekens en al.
  Blote borsten in de natuur, de zon op mijn huid. Een beetje spannend is dat wel.
  Maar het bos geeft beschutting voor verlegenheid, de varens werpen schaduwen waarin je je geborgen voelt.
  Eva schept een vriendelijke sfeer waarin alles oké is, ook als je niet (helemaal) uit de kleren wil.
  Een aanrader voor als je iets te vieren hebt met jezelf.
  De shoot is een cadeautje en de prachtige foto's een blijvend bewijs van hoe."

  Marjolein - bosbadshoot
Boek een Boudoir en/of Bosbad shoot
Ik zou dit ook wel willen...

Waarom ik boudoirshoots zo bijzonder vind...

Stiekem vind ik boudoirshoots een van de állerleukste shoots om te doen. En wel om heel veel redenen...

Omdat je samen een band opbouwt. Omdat je sámen iets onwijs moois creert. Omdat iedere foto weer een klein kunstwerkje op zich is. Omdat ik daarom extra tijd stop in het editen, zoek naar wat er bij iedere foto past, en dat doe met een big smile op m'n smoel. Omdat ik iedere vrouw zie vertrekken met eenzelfde grote glimlach op haar gezicht, én met een bak vol zelfvertrouwen. Omdat ik weet dat ze deze beelden voor altijd gaat blijven koesteren. Omdat ik zie en voel dat ze zichzelf op deze beelden ziet zoals ze dat graag wilde...mooi en sensueel en kwetsbaar en oh zo krachtig. 

Omdat wij vrouwen ontzettend mooie, sterke wezens zijn! 
Copyright 2022 Tumbleweed & Fireflies Photography  
Webdesign by Waves & Woods
Tumbleweed & Fireflies Photography greatly values nature, sustainability, diversity & inclusivity.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram