Herfstbruiloft op Buitenplaats Beekhuizen

Iris en Wouter zijn al eeuwen samen; de liefde sprong over tijdens een schoolreisje en is nooit meer over gegaan. En dat je je trouwfotograaf niet bij de deur hoeft te zoeken, blijkt wel uit het feit dat zij in Groningen wonen en ik bij Den Bosch. Om alvast een beetje aan de camera te wennen, spraken we af voor een loveshoot op de Veluwe tijdens een sneeuwstorm... Met een grote glimlach, bevroren vingers en een cadeau gekregen voorraad chocola en zelfgebakken lekkers (zo lief!) reed ik weer terug naar huis. Een klein jaar later was het zo ver; een prachtige herfstbruiloft die plaats vond op Buitenplaats Beekhuizen en Tuin de Lage Oorsprong. Met handgeschreven beloften die Iris en Wouter elkaar voorlazen op een rustig plekje in het bos, om vervolgens hun liefde te bezegelen met een ceremonie in de mooie kas. Omdat de moeder van Iris niet meer leeft, staken ze kaarsjes aan op papieren bootjes in de vijver, die daar de hele dag ronddreven. I'm not crying, you're crying!

Dit was zo'n heerlijke, relaxte dag waarin er werd gegeten aan lange tafels, allerlei spelletjes te doen waren, en buiten op vuur werd gekookt. Met als kers op de taart slopen we even weg toen de zon onderging, om nog wat foto's te maken in het bos tijdens golden hour.

Fotograaf: Eva Krebbers - Tumbleweed & Fireflies Photography
Videograaf: Max Loermans - In White Films
Locatie: Boutique Hotel Beekhuizen (start), en
Tuin de Lage Oorsprong (dagprogramma, diner)
Taart: Bloem op de Taart
Catering: Atelier de Beleving
Styling en bloemen: Nailia Yermakova - Best day ever events
Trouwringen: Bobini roots
Make-up en haar: Ellen Sijm Bridal
Copyright 2022 Tumbleweed & Fireflies Photography  
Webdesign by Waves & Woods
Tumbleweed & Fireflies Photography greatly values nature, sustainability, diversity & inclusivity.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram