Zomerse kampeerbruiloft in Dordrecht

Noelle en Christiaan wonen in het prachtige Dordrecht, en wilden graag een hele relaxte kampeerbruiloft bij De Eikenhof. En dat is gelukt!

Ik ftografeerde eerst het aankleden van Noelle in hun Dordtse huis, waarna ik naar het huis van Christiaan's familie reed om zijn aankleedmoment vast te leggen. Vervolgens reed hij in een oldtimer (ik weet even niet meer welke, en witte ;)) naar hun huns in het centrum om daar Noelle voor het eerst te zien in haar bruidsjurk.
Eenmaal aangekomen bij de Eikenhof was de sfeer erg gemoedelijk, met een intieme ceremonie in de achtertuin. Een oude kas, kippen, verborgen hoekjes, pizza, tentjes, hilarisch fabeltastische stukjes (you should have been there), een avontuurlijk bruidspaar dat in bootjes en op tafels klom en heel erg veel liefde natuurlijk!
Geniet mee van deze fabeltastische dag:

Fotograaf: Eva Krebbers - Tumbleweed & Fireflies Photography
Locatie: De Eikenhof, Dordrecht
Een trouwgallerij bestaat vaak uit meer dan 500 beelden, dus hier zie je slechts een klein aantal waarbij ik uit respect voor het bruidspaar, hun gasten minimaal in deze selectie heb opgenomen.
Copyright 2022 Tumbleweed & Fireflies Photography  
Webdesign by Waves & Woods
Tumbleweed & Fireflies Photography greatly values nature, sustainability, diversity & inclusivity.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram