Outdoor Brands

Ben jij eigenaar van een outdoor brand? En wil jij je Tiny House, natuurcamping, ecologisch vakantiepark of outdoor gear graag professioneel vastgelegd hebben zodat je de juiste klanten aan trekt? Dan kom ik graag langs met mijn camera.

Wanneer het gaat om een accommodatie blijf ik graag 2 nachten slapen, zodat ik de sfeer op meerdere momenten van de dag kan vastleggen. Indien gewenst neem ik een paar fotogenieke vrienden of mijn gezin mee als ‘levensechte modellen’, maar jullie mogen daar ook zelf zorg voor dragen.

In het geval van outdoor producten beschik ik over een prachtige tuin met idyllisch houten cabin, waarin de producten uitstekend tot hun recht komen. Of ik neem ze mee om te fotograferen tijdens een kampeertocht in mijn tipi of camper.

Prijzen op aanvraag, al naar gelang de omvang van de opdracht.

Richtlijn: mijn meest uitgebreide brandingpakket voor zzp-ers ( 6 uur fotografie a 1100 € excl. btw)

Are you ready  to get out there?

Cabin Anna
Naar blog
Copyright 2022 Tumbleweed & Fireflies Photography  
Webdesign by Waves & Woods
Tumbleweed & Fireflies Photography greatly values nature, sustainability, diversity & inclusivity.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram