Pluktuin Shoot

Wat is er heerlijker dan op een zwoele zomeravond door een pluktuin struinen, gewapend met een mandje en schaar, om zo je eigen veldboeket samen te stellen? Niks toch! Tijdens een pluktuinshoot fotografeer ik je op een ongedwongen en spontane manier, terwijl jij geniet van het plukken van mooie bloemen. Een keer per jaar organiseer ik bij verschillende pluktuinen een pluktuinshoot, die ideaal zijn om te boeken wanneer je een korte fotoshoot wil, of een leuk uitstapje zoekt om te doen met je beste vriend(in) of moeder/zus/kind enz. Je bent op zo'n avond dus met meerdere bloemenliefhebbers aan het plukken.

Wil je liever een 1-op-1 fotoshoot in een pluktuin? Ook dat kan! Neem dan contact met mij op en we smeden een plannetje!

Ben jij de trotse eigenaresse van een pluktuin? En wil je dat er meer mensen komen genieten van al het moois waar jij voor zorgt? Een pluktuinshoot draagt daar ongetwijfeld aan bij! Ik kom jou en je bloemenpluktuin fotograferen, zodat je voortaan prachtige beelden hebt van je bloemen (en van jezelf, want mensen zijn daar zo benieuwd naar! No worries, ik help je er doorheen ;))

Copyright 2022 Tumbleweed & Fireflies Photography  
Webdesign by Waves & Woods
Tumbleweed & Fireflies Photography greatly values nature, sustainability, diversity & inclusivity.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram