Moestuin Shoot

Zelf haal ik ieder jaar weer ontzettend veel plezier en voldoening uit mijn moestuin. Ik weet dan ook hoeveel werk en liefde er in zit, en hoe mooi het resultaat is! Daarom bedacht ik het idee van de moestuinshoot, zodat iedereen met een passie voor (moes)tuinieren dit kan laten vast leggen. Ik fotografeer je ongedwongen terwijl je aanrommelt in je tuin, die enorme courgette waar je zo trots op bent, de bloemen die je liefdevol hebt opgekweekt, het zand onder je nagels en de twinkeling in je ogen!

Hieronder zie je een aantal voorbeelden van verschillende moestuinshoots die ik de afgelopen jaren heb gefotografeerd. Van Mme Zsazsa, Kimberlys_garden tot Mel's Kitchen Garden, in Belgiƫ of Nederland of waar je maar wil...Ook verschenen enkele van deze shoots in tijdschriften zoals May & June, Seasons Magazine en Ariadne at Home. Zie ik je binnenkort in jouw tuin?
Boek nu jouw moestuinshoot
Copyright 2022 Tumbleweed & Fireflies Photography  
Webdesign by Waves & Woods
Tumbleweed & Fireflies Photography greatly values nature, sustainability, diversity & inclusivity.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram