Cabin Anna - outdoor brand photography

Wat een droomopdracht om voor Cabin Anna - design award winning tiny house, ontworpen door architect Caspar Schols- te fotograferen. Een prachtig en origineel houten huisje met verschuifbare wanden, midden in het bos van Schaijk. Natuurgebied de Maashorst ligt vlakbij de locatie van de Holenberg, waar diverse cabin Anna's te vinden zijn.
Voor deze fotoopdracht ging ik er twee nachten logeren, een nacht met twee vriendinnen en een nachtje met mijn eigen gezin - allemaal 'real life modellen'.
We genoten van het uitzicht van de sterrenhemel vanuit bed, gingen in bad in de openlucht, bakten een brood en vegetarisch stoofpotje op de Dutch oven and had a hell of a time!

Bij een opdracht als deze ging het vooral om sfeerbeelden en foto's van een niet al te gestyld weekendje weg. Ik vind het belangrijk om daarbij zowel detailfoto's, overzichtsfoto's als mooie sfeerbeelden te leveren die uitstekend te gebruiken zijn voor website en social media.
Fotograaf: Eva Krebbers - Tumbleweed & Fireflies Photography
Locatie: De Holenberg, Schaijk
Huisje: Cabin AnnaNatuurgebied: De Maashorst
Copyright 2022 Tumbleweed & Fireflies Photography  
Webdesign by Waves & Woods
Tumbleweed & Fireflies Photography greatly values nature, sustainability, diversity & inclusivity.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram