Loveshoots

I want to tell your story , just YOU as you are
with your messy hair or yesterday's jeans
Life unpolished - lives lived

Samen fikkie stoken bij een houten huisje in het bos. Picknicken tussen de wilde bloemen. Slenteren door jullie favoriete stad en ijsjes eten tot je niet meer kan. Een kussengevecht in mijn daglichtstudio Het Wolvenwoud. Een hut bouwen van dekens in jullie woonkamer, met overal kaarsjes en muziek via een platenspeler. Samen gaan rolschaatsen in het park, en elkaar niet meer los durven laten. Een hike naar die waterval in de Ardennen.

Klinkt dit jullie als muziek in de oren? Dan ben ik jullie fotograaf!

Op date

Een loveshoot is eigenlijk een date tussen jullie twee, waarbij jullie de tijd nemen voor elkaar, veel lol hebben en toevallig ook nog een extra persoon mee nemen (namelijk moi, als fotograaf).  Geen stijve bedoening, maar een hoop plezier en quality time samen. Echt!

Van tevoren smeden we een plannetje dat helemaal bij jullie past, zodat jullie een kick-ass aandenken hebben aan jullie date (met mij ;)) voor altijd!

Zo liep ik al eens tijdens een sneeuwstorm met 2 lovers door de Veluwse bossen, fotografeerde ik meermaals geliefden in (en op) hun camper, ging ik mee op citytrip naar Edinburgh, bewonderde ik de katten van plaatjesdraaiende verliefden in hun woonkamer, en warmden we ons bij een vuurtje onder het  genot van gitaarmuziek. Klinkt wel aardig, toch?
Hell yeah, dat willen wij!

Caro &
Lode

Naar blog
Copyright 2022 Tumbleweed & Fireflies Photography  
Webdesign by Waves & Woods
Tumbleweed & Fireflies Photography greatly values nature, sustainability, diversity & inclusivity.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram