Welcome to my world!

To create magic together, 
so that the ordinary becomes extraordinary

Mijn naam is Eva Krebbers, en ik ben fotograaf. Fotograferen is het aller-aller-allerliefste wat ik doe: ik vang een magisch moment, een twinkeling in je ogen, die liefdevolle blik, je haar wat wappert in de wind en woosh....daar is het. Iets heel normaals, is ineens veranderd in een tijdloze, betoverende herinnering die allerlei gevoelens oproept. Daarom doe ik wat ik doe.

Eigenlijk dekt het woord 'fotograaf' de lading niet. Ik ben een mooi-maker, herinneringen-vanger, verhalenverteller, en tijdstilzetter. Ik hou er van om de grenzen op te zoeken (letterlijk en figuurlijk - als je ooit met mij op reis bent geweest weet je dat ik altijd ook 'even het buurland mee wil pakken'). Want waarom standaard als het ook bijzonder kan zijn? 

Mijn stijl: warm, sfeervol, avontuurlijk, veel natuur, moody, authentiek, echte emoties, een vleugje artistiek, groen, en storytelling.

In 2019 heb ik mijn droom om FULLTIME fotograaf te zijn eindelijk kunnen realiseren, en werd het ook tijd voor een nieuwe naam: Tumbleweed & Fireflies Photography.

Beiden zijn fenomenen uit de natuur die voor mij magisch zijn, en waar ik extatisch blij van word op de zeldzame momenten dat je ze te zien krijgt. Net zoals jij hoop ik, wanneer je mijn foto's ziet!
Ik werk vanuit huis (dat staat in Vinkel, een klein gehucht vlakbij Den Bosch), en reis tegelijkertijd het hele land door - met als ik geluk heb zo nu en dan een opdracht in het buitenland. Ik ben opgeleid als psycholoog (én als fotograaf), en begon met analoog fotograferen en zelf ontwikkelen en afdrukken in een doka. Een hele goede basis in deze digitale wereld.

Hangbuikzwijntjes & wildkamperen

Ik woon samen met mijn gezin in een boerderijtje met hangbuikzwijntjes, katten, kippen en een moestuin, dus daar is altijd wel wat te doen!
Ik haal energie uit op mezelf zijn (ben best een beetje introvert), en uit het aan gaan van nieuwe avonturen zoals (wild)kamperen. Zoals je op de foto hierboven in het ijskoude natuurwater ziet, probeer ik graag nieuwe dingen uit.
Ik heb veel gereisd, en landen als Ijsland, Zweden en Schotland zijn toch wel favoriet - hoewel ik ook hou van de tegenstellingen in Japan, en de romantiek van Frankrijk en Italie.

Ik ben graag in de natuur, of in mijn moestuin om bloemen te zaaien (en onkruid te plukken, helaas ;)). Wanneer ik helemaal wil ontspannen, duik ik achter mijn werkbank om te goudsmeden. Zo nu en dan heb ik een creatieve bevlieging en ga ik naaien, breien, schilderen, of 'dingen mooier maker'. 
En het liefst ga ik minimaal 1 keer per jaar in m'n eentje op reis. Dat voelt als de ultieme vrijheid!
Copyright 2022 Tumbleweed & Fireflies Photography  
Webdesign by Waves & Woods
Tumbleweed & Fireflies Photography greatly values nature, sustainability, diversity & inclusivity.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram