Give your heart and soul to me,
and life will always be...
La vie en Rose!

Zelf was ik nooit zo'n fan van 'Het Huwelijk', totdat ik me ineens op een strand in Nieuw Zeeland hoorde vragen aan mijn geliefde of hij met me wilde trouwen...Life is full of surprises! 

2 weken later trouwden we voor de grap in Las Vegas, en daarna in Nederland 'voor het echie' tijdens een magisch kampeerweekend in de bossen. Cliché maar waar, het allerallerallerbeste weekend van ons leven!

En nu, zoveel jaar later, komt dat gelukzalige gevoel weer helemaal terug bij het zien van onze foto's...het enige écht tastbare aandenken aan die dag, en onze kinderen genieten inmiddels volop mee bij het doorbladeren van het album. Priceless!
Iris &
Wouter
Naar blog

Werkwijze

Jullie liefde voor elkaar, en de mensen die dicht bij jullie staan, dat is waar het écht om draait. Die liefde en connectie, dat ene gebaar, die twinkeling in jullie ogen, dat leg ik vast - voor altijd.

Tijdens de dag zelf zullen er momenten zijn dat jullie amper merken dat ik aanwezig ben - maar voelt het ook een beetje alsof je met je nieuwe beste vriend op pad bent. 
Ik geef jullie aanwijzingen wanneer het nodig is en zorg er voor dat jullie je relaxed voelen, en verder zal ik vooral jullie verhaal vertellen door mijn lens. Geen stijve, geposeerde foto's dus!

Mijn stijl is warm, moody, sfeervol en dromerig. Ik maak graag pure, soms artistieke foto's met gevoel voor detail, natuur en een vleugje humor. 
En omdat ik er graag al mijn liefde en energie in jullie dag wil stoppen, neem ik slechts een beperkt aantal bruiloften aan per jaar. Dus aarzel niet te lang om contact op te nemen :)

P.S. Wist je dat ik voor iedere bruiloft die ik fotografeer een boom plant, en ik duurzame eco-albums maak? 

Let love grow!

Noelle & Christiaan

Naar blog

Femke & Jean Maurice

 Blog coming soon

Inge & Niels

Blog coming soon

Elopements

Een elopement is een bewust kleine, intieme, betekenisvolle dag waarop jullie de liefde vieren met elkaar - op een manier die helemaal bij JULLIE past. 

Boven op een bergtop elkaar vertellen waarom jullie zo van elkaar houden. Een handfasting ritual. Pizza eten in bed, samen met jullie katten. Een hike naar het meertje waar jullie ooit naakt in doken en verliefd werden. Een ballonvaart. Alles kan, alles mag, een elopement geeft je to-ta-le vrijheid!

Dit kan met jullie twee, maar ook met een kleine groep van je meest dierbare lievelingsmensen. In Nederland, of juist naar die plek in het buitenland waar jullie altijd al van droomden.
Met het geld dat je bespaart op een grote bruiloft met +100 gasten, kun je heeel veel bijzondere dingen doen op je elopement...

Als elopementfotograaf ik denk graag met jullie mee om jullie dag uniek te maken!

To quote the great American wedding photographer John Dolan: 'Marriage is about more than standing on top of a mountain at sundown'. And I whole heartedly agree (even though I love standing on top of mountains). 
On the other hand, there is nothing wrong with celebrating your love in an extraordinary way. So I'll be there with you, be it on that mountain top, or in your own kitchen while you brew your love that special roasted coffee - documenting the  extraordinary as well the simple.


Starting price: 700 € for 2 hours.

Is een elopement iets voor ons?

Lieve Woorden

 • "AAAAAAAAH!!!! EVA! WOOOOW! Wat ontzettend, ongelofelijk te gek is dit!! Met tranen in onze ogen hebben wij, onder genot van een warm dekentje, deze fantastische gallery bekeken. Wij zijn: BLOWN AWAY. Er zijn letterlijk geen andere woorden voor. Een heel weekend hebben wij mogen genieten, maar jij maakt het mogelijk om dit weekend blijvend te herinneren. Onze dank is GROOT en wij hebben enorm genoten van jouw gezelschap en jouw relaxte aura!
  Heel veel liefs vanuit de zevende hemel,"


  Dieuwertje & Jeroen
 • "Wij hebben zo veel te danken aan Eva!
   Onze hele dag compleet en perfect vastgelegd. De sfeer van ons festival-thema is perfect tot uiting gekomen, mede dankzij de goede voorbereiding en tips van Eva. Op de dag zelf is zij erin geslaagd om samen met de videograaf alle key-momenten en het samenzijn met alle gasten perfect vast te leggen. We hebben door haar manier van werken optimaal van onze dag kunnen genieten en nu een prachtig naslagwerk van onze dag. Love you!"

  Milou & Wilco
 • "Wat ontroerend mooi! Inmiddels heel wat tranen hebben we weggepinkt. We zijn allebei diep onder de indruk! Wat heb je een geweldig mooie weergave van de sfeer weten te maken. 
  Er is niets te veel gezegd over jou!"

  Willeke & Peter
 • "Als we onze fotoâ��s zien dan beleven we onze bruiloft weer helemaal opnieuw. Geen statische fotoâ��s maar puur en zoals onze dag was. Echt een kunst zoals Eva de details kan vast leggen alsof ze op ieder moment op de juiste plaats was. En daarnaast was ze ook heel leuk en gezellig op onze dag en hebben we daarin veel complimenten van onze gasten gehad."

  Robin & Marita
 • "Iets waar we tijdens onze bruiloft ook gewoon enorm naar uit keken; mooie foto's! En ook al waren we al verliefd op de stijl van Eva en wisten we dat dat wel goed zou komen, hadden we nooit verwacht dat de foto's zó mooi zouden worden. Bij het terugkijken krijgen we nog steeds warme gevoelens en het fotoalbum is werkelijk prachtig. Het contact zelf met Eva was ook gewoon heel fijn, onbedwongen, vrij en los. Ze is assertief genoeg om dingen op te pakken of de leiding te geven in een shoot, wat voor sommige horken onder ons wel heel prettig is. Maar ook vaak genoeg onzichtbaar op de momenten dat het nodig was. We zijn echt super blij met onze keuze en gaan haar zeker in de toekomst weer benaderen!"

  Cheyenne & Ricardo

Dieuwertje & Jeroen

Naar blog

Wendy & Eelco

Blog coming soon

Loes & Tom

Naar blog
Copyright 2022 Tumbleweed & Fireflies Photography  
Webdesign by Waves & Woods
Tumbleweed & Fireflies Photography greatly values nature, sustainability, diversity & inclusivity.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram